Kesäkukkakojut ja kasvihuoneet ovat Rullasen addikitio kesäkuun koittaessa. Addiktio, joka ilmenee useimmiten pinkkinä. Pinkki ei ole Rullasen lempiväri vaatteissa, tai olisi, jos väri sopisi itselle. Joka kerta mennessäni kesäkukkia ostamaan suunnittelen ostavani kaikkia mahdollisia värejä. Ja aina palatessani yleisväritys on pinkki.

Näin kävi tänäkin vuonna.


Rullanen haluaa tehdä itse asetelmansa, mutta tässä upeita amppeleita Kotikorven puutarhasta.
                              

Tässä Rullasen ostokset.

      

Onhan siellä sentään yksi tummanvioletti Petunia ja 4 oranssia Samettiruusua.


Näin kukat sijoittuivat pihalle:



Raidalliset kaverukset terassin päädyn kuumimmassa paikassa, jos aurinko sattuu paistamaan. Erikoinen tumma Petunia ja valko-pinkki Miljoonakello keltaisten tyräkkien takana. Katsotaan toimiiko tässä.



Pinkein Pelargonia pääsi altaan luona odottaneeseen
Naapurin tekemään savikannuun.
Näyttää kyllä tässä kuvassa vaaleammalta kuin todellisuudessa, taitaa ujostella valokuvausta!
 

Yksi Samettiruusu pääsi auringoksi jo aikaisemmin ostettujen,  pinkkien Petunioiden ja Amppelipelargonioiden taakse. Keskellä turvassa kasvaa Vävyn Mansikka, jonka hän sai työpaikastaan läksiäislahjaksi.
Kukkakaivon mies rakensi vanhoista heinäseipäistä ja varastetusta kelasta kauan kauan sitten.




Paraatipaikalle, portin pieleen, pääsikin sitten Uusi Tuttavuus: Maljaköynnös. Vaaleanpuna-valkoinen Verbena sekä oranssi aurinko: Samettiruusu.

 

Terijoen salavan alle, riippumaton viereen, vanhaan kiinalaiseen grilliin pääsivät vaaleanpunainen Pelargonia ja kaksi oranssia Samettiruusua.



Tässä Kuoroystäväni tuliaiset, Stevia ja Rosmariini, kuistin pöydällä, houkuttelemassa maistamaan.

 
         

 


Ja jos oikein tarkkaan katsoo, huomaa, että Rullasen Mansikka-Tomaattiviljelmä on alkanut tuottamaan satoa. Samoin kuin keinukasvatettu Mansikkaviljelmä.