Rullanen tunnustaa fanittavansa ruotsalaiselokuvia. Ruotsi on Rullasen nuoruuskieli.

6 pistettä

Kertoo kolmesta pikkukaupunkilaisneitosesta, jotka joutuvat erilaisten valintojen eteen. Kovien kokemusten kautta onnellisia loppuja.

 

Irene Huss ja hiljaisuuden piiri

Irene Huss - hiljaisuuden piiri

Irene Huss - I skydd av skuggorna

Irenen perhe sotkeutuu taas meneillään olevaan murhatutkimukseen. Onneksi kaikki selviää, mutta vasta viime minuuteilla. Jännittävä tarina.

 

Shelter

Julianne Moore psykiatrina ja Jonathan Rhys Myers monipersoonallisuushäiriöisenä potilaana. Jännittäviä kohtauksia. Tämä pitää vielä nähdä loppuun.

Rullanen joutui kesken kaiken lähtemään kaupunkiin ja niin loppu jäi näkemättä.

Rullanen kävi kaupungilla. Lunasti voittamansa manikyyrin ja tarkastutti kuuloa uudelleen. Kynnet eivät siitä kasvaneet yhtään, mutta siistiytyivät. Rullanen osti uutta kynnenkasvatusainetta - saas nähdä tehoaako.

Kuulo oli ihan normaali, Kuulontarkastaja totesi, että tekniikassa on ollut vika edelliskerralla. Hyvä näin, Rullanen olisi itsekin ihmetellyt, jos kuulo olisi alentunut ilman, että itse huomaa.

Ennen Snookereita ym. Rullanen katsoi poliittisen draaman.

Game change

Game Change Poster

Taas kerran, Julianne Moore, hän on enemmän Sarah Palinin näköinen kuin itsensä. Nähtyään mainospätkän tästä elokuvasta, Rullanen luuli hetken Sarah Palinin esittävän itseään. Ed Harris, yleensä poliisin roolissa, tässä poliitikkona - on uskottava. Elokuva ei noussut ykkössuosikkeihini, mutta Jorma Uotisen sanoin: Ei huonokaan!

Illan viime tunteina Rullanen ja Mies katsoivat hyytävää trilleriä silmät kiinni. Siis Mies nukkui, Rullanen katsoi ja torkkui vain vähän.

Devil`s child

Devil's Child Poster

Kohtalaisen katsottava, vaikkakin ennalta-arvattava. Sam Rockwell isänä ei ollut kovin uskottava, roolisuoritus tosin parani vähän loppua kohden.